26 Nisan 2014 Cumartesi

Forumlar - Parklar - Dayanışmalar Listesi - 26 Nisan 2014 Tarihli 3. Versiyonu İçin Açıklamalar:


26 Nisan’a kadar gelen bilgilerle düzeltilmiş 3. versiyon aşağıdadır. Ayrıca gelen ve düzeltme bilgilerini içeren mailler de kontrol edilebilmesi için listenin altına eklenmiştir.
Bu listede düzeltilecek, eklenek veya çıkarılacak olanları (Münkünse toplantı günleri ve saatleri, toplantı yeri, katılımcı sayıları, mail ve mail grubu adresleri vs. hakkındaki bilgileri)  lütfen demiraltona@gmail.com  adresine bildiriniz.
Bu listeyi düzenli olarak, mümkünse her hafta aktüalize edip yeni bilgilerle zenginleştirmeye ve genişletmeye çalışacağız
Eğer bir düzeltme öneriyorsanız. İşi biraz olsun hafifletmek için aşağıdaki tablodaki boş satırı, bir şablon ya da formular gibi kullanıp, içini doldurup yollayınız.
Forum-Park-Dayanışma
İnternet ve Sosyal Medya
İletişim
Toplantı
Şehir
İsim
Sayfa-Bolg-Facebook
Twitter
E-mail
Mail
Grubu
Zaman
Adres
Katılımcı
Sayısı
Son
Güncelleme
Tarihi











Aşağıdaki tabloda şu an Üniversite Forumları bulunmamaktadır. Umut arkadaş bu forumları toparlayıp yakında yollayacak.
Listede bulunan bazı forumların artık olmadığı, kişilerin elinde olduğu gibi bilgiler gelmektedir. Bunlar doğru da olabilir ancak biz bir hakem olmadığımızdan, onları listede olduğu gibi koruyoruz. Sadece onların yanına bir soru işareti koyarak durumun belirsizliğine ilişkin bir not düşmekle kendimizi sınırlıyoruz.
Gönderdikleri bilgilerle listenin düzeltilmesine ve geliştirilmesine yardımcı olan bütün arkadaşlara tekrar teşekkürler.
Demir Küçükaydın – Yeldeğirmeni Dayanışması
26 Nisan 2014 Cumartesi